نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد: فضای بصری محله بلال زیباسازی شود

  • کد خبر: ۱۷۴۷۳۵
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد: فضای بصری محله بلال زیباسازی شود
رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد بر ضرورت زیباسازی فضای بصری محله بلال مشهد تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مناطق قدیمی و باهویت شهر مشهد، محله بلال، واقع در منطقه ۳ است؛ اما این محله نیز مانند بسیاری دیگر از محلات این منطقه مشکلات متعددی دارد. از همین رو رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد با حضور در این محله علاوه بر بررسی مشکلات آن بر ضرورت زیباسازی فضای بصری این محله تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی جهان شهر، مجید طهوریان عسکری در حاشیه بازدید از محله بلال، اظهار کرد: این محله، یکی از محلات قدیمی شهر مشهد محسوب می‌شود و تنها در قسمت کوچکی از آن منزل حدود پانزده شهید بزرگوار قرار دارد که این امر بار مسئولیتی را بسیار زیادتر کرده است.

وی ادامه داد: در بازدید از محله بلال که با حضور اعضای شورای اجتماعی محلات و همکاران ستادی شهرداری منطقه ۳ صورت گرفت، چندین مسئله محله بررسی شد که یکی از مشکلات، وضعیت نامناسب بصری محله است. بخش‌هایی همچون جوی و جداول، فرسوده هستند و آسفالت‌ها نیازمند مرمت است. در راستای حل این مشکل، باید فضای بصری محله را با اولویت دادن به این اقدامات زیرساختی، سرو سامان داد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: امیدواریم با رویکردی که مدنظر است، در حوزه سیما و منظر محلی بهبود حاصل شود و با اعتباراتی که به این حوزه اختصاص داده خواهد شد، به بافت داخلی محله کمک شود تا تغییراتی اتفاق بیفتد و نونوار شود. طهوریان عسکری در ادامه به بازدید از بزرگ راه شهید میرزایی اشاره کرد و افزود: مردم از وجود درختان داخل مسیر کندرو ناراضی بودند که امیدوارم با طرح‌های سازمان ترافیک بتوانیم در ترافیک این مسیر روان سازی ایجاد کنیم و شهروندان و کسبه، دسترسی راحت تری داشته باشند.

آسفالت محله بلال، بهسازی می‌شود

مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره برداری تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد نیز از ترمیم و بهسازی آسفالت‌های محله بلال در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان، آسفالت معابر و خیابان‌ها ست که تلاش می‌کنیم به منظور تسهیل در تردد و عبور و مرور شهروندان و وسایل نقلیه، ترمیم و بهسازی آسفالت‌ها در معابر اصلی و فرعی تا حد امکان صورت بگیرد.

بهنام خیاط با بیان اینکه آسفالت ریزی یکی از درخواست‌های مهم مردم برای روان سازی تردد است، ادامه داد: به دلیل اینکه در سال‌های اخیر نگاه ویژه‌ای به محلات کم برخوردارتر شهر مشهد شده است، بیشتر قیر دولتی که به حوزه ترمیم بافت‌های فرسوده تعلق می‌گیرد، معمولا در همین محلات هدف استفاده می‌شود.

وی درباره وضعیت آسفالت محله بلال بیان کرد: سال گذشته، عملیات گسترده آسفالت و سامان دهی معابر با رعایت اصول فنی و زیرسازی‌های لازم باکیفیت مطلوب برای روان سازی تردد شهروندان این محله و ارتقای کیفی معابر صورت گرفت که این امر نشان دهنده توجه ویژه به محلات حاشیه نشین است.

خیاط ادامه داد: اکنون مشکل عمده‌ای که این کوچه‌ها دارند، بحث دفع آب‌های سطحی و فاضلاب‌های خانگی است که متأسفانه هم آسفالت و هم جوی، جدول و کانال را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به سرعت تخریب می‌کند.

مدیرکل نظارت بر نگهداری، تعمیرات و بهره برداری تأسیسات و زیرساخت‌های شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: با توجه به اینکه خطوط اصلی اگو در این محله احداث شده است، تصمیم داریم که بازسازی و نوسازی در جوی، جدول و کانال این معابر را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال اتفاقات خوبی رقم می‌خورد، افزود: اکنون میزان اعتبارات محدود است؛ اما هر آنچه از سمت دولت به حوزه بازآفرینی کمک شود، قطعا هزینه خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->